måndag 24 september 2012

Å där kom jag ihåg inloggningsuppgifterna.....

Märker att dätta har jag inga ti mä. Blogg är lite bökigt. Vill mer än jag hinner och klarer tå.

Men vad händer då i livet?! Jo dä ruller på som vanligt. Jobber å schliter,
Fotbollen är nu slut och gymnastiken har tagit vid. Går från att vara ledare 4-5 dagar i veckan till bara 2 dagar. Det ska bli skönt......
All tid jag får över nu lägger jag på mig själv. Nästa vecka börjar det stora äventyret!! Jag ska börja träna med Set Sail Fitness Women. Det finns 6 pass i veckan att hänga med på....stavgång, army training och löpning. Gör jag 3 pass i veckan så är jag nöjd. Gäller att passa in det med gympan, barnens aktiviteter och mannens skiftjobb.
Så nästa år gör jag tjejmilen en bit under timmen har jag tänkt. Ska bli skönt att lägga träningstid på sig själv.

På hemmafronten så har vi tagit tag i renoveringar på bottenvåningen. Hallen är klar. Trappan är vitmålad, trappstegen har fått ny matta och väggarna tapetserade. Vardagsrummet är också klart med tapetsering och nya möbler. Nu väntar vi bara på att få till matrummet.... Det ska målas tak under veckan och panel ska vitmålas. Så innan oktober är slut har vi fått en ny fin bottenvåning och det känns så himla bra.

Nu ska jag pysa iväg och röja lite inför helgen. Svärföräldrarna kommer och är barnvakt medans mannen och jag ska till Sunne på ledarutbildning (SISU). Ska bli kul!!

Ha en goooo kväll.

Malin